De hovenier met al meer dan
15 jaar ervaring

Hoveniersbedrijf Bovendorp & Sellis is al meer dan 15 jaar dé tuinexpert van de Noord West Veluwe. Als hovenier en tuinexpert begeleiden we het hele proces, van het ontwerp van uw tuin tot aan de tuinaanleg en het daarbij het nodige tuinonderhoud. Ons team van ervaren hoveniers staat graag voor u klaar!

Bovendorp & Sellis Hoveniers

Aan de slag met uw tuin?
Onze specialiteiten

Tuinontwerp

Elke tuin is uniek. Dit geldt ook voor de wensen van onze klanten. Tijdens de tuinontwerp fase bespreken we de wensen en mogelijkheden voor uw tuin. Op deze manier ontwerpen we samen uw droomtuin.

Tuinaanleg

Ons team specialisten legt aan de hand van uw wensen een moderne en strakke tuin aan. Samen kijken naar effectieve oplossingen en wij houden rekening met u!

Tuinonderhoud

Om uw tuin tijdens alle seizoenen in topconditie te houden is tuinonderhoud vereist. Onze hoveniers nemen dit werk graag uit handen.

Kom langs in
onze showtuin

Op zoek naar inspiratie voor in uw tuin? In onze showtuin vol tuinproducten vindt u altijd een product dat bij u past. Op afspraak geeft één van onze experts een rondleiding met een vrijblijvend persoonlijk advies!

Bezoek onze showtuin next