Bekijk onze producten op de webshop of in onze showtuin!

Kijk op onze webshop! next

Alle producten die verkocht worden staan op onze webshop. Als u liever eerst even een kijkje neemt en inspiratie op wilt doen dan kunt u ook bij ons terecht.

Sinds kort hebben wij een showtuin met al onze producten. Zo kunt u eerst kijken voordat u definitief de bestelling plaatst. Op afspraak kunt u een rondleiding van één van onze experts door de showtuin krijgen met een vrijblijvend persoonlijk advies.

image
image
image
image
image
image

1

Tuintegels

We hebben diverse soorten tuin- en terrastegels in ons assortiment. Het assortiment bevat topmerken als Excluton en Kijlstra. Neem gerust een kijkje of als u vragen heeft stel ze dan in onze live chat.

2

Tuinverlichting

Maak ook in de avond een sfeervolle en prettige plek van uw tuin. Door tuinverlichting van onder andere In-lite of Lightpro geniet u elke dag op welk moment dan ook van uw voor- of achtertuin.

3

Diverse producten

Heeft u een ander product nodig? In onze webshop kunt u nog veel meer diverse producten bestellen. Naast terrastegels en tuinverlichting hebben wij ook nog grind & split, reinigingsmiddelen, kunstgras en verschillende grond en zand om uw tuin een goede basis te geven.

garden

Product aanbiedingen

We hebben regelmatig producten in de aanbieding. Als we een bepaalde actie hebben dan zetten we dat in principe ook op onze Facebookpagina. Maar u kunt de aanbiedingen ook altijd vinden in onze webshop op de aanbiedingspagina. Neem gerust een kijkje!

Onze showtuin