Ruim assortiment aan tuinproducten in onze showtuin!

Bezoek onze webshop vol met tuinproducten next

Naast de aanleg van tuinproducten kunt u bij Bovendorp & Sellis ook terecht voor de levering van sierbestrating, tuinverlichting en andere tuinproducten.

 

In onze webshop zijn alle tuinproducten direct te bestellen. Wilt u liever eerst even een kijkje neemt en inspiratie op doen voordat u bestelt? Bezoek dan eens onze showtuin in Doornspijk. In onze showtuin kunt u eerst kijken voordat u definitief de bestelling plaatst. Op afspraak kunt u een rondleiding van één van onze experts door de showtuin krijgen met een vrijblijvend persoonlijk advies.

image
image
image
image
image
image
image
image
image

1

Bomen en heesters

Op uniekebomen.nl kunt u eenvoudig bomen en heesters online bestellen. Onze hoveniers geven u daarnaast graag advies over de aanleg in uw tuin.

2

Tuintegels

In onze sierbestrating webshop vind u diverse soorten tuin- en terrastegels. Het assortiment bevat topmerken als Excluton en Kijlstra. Neem gerust een kijkje of als u vragen heeft stel ze dan in onze live chat.

3

Tuinverlichting

Maak ook in de avond een sfeervolle en prettige plek van uw tuin. Door tuinverlichting van onder andere In-lite of Lightpro geniet u elke dag op welk moment dan ook van uw voor- of achtertuin.

Bovendorp & Sellis Hoveniers

Product aanbiedingen

We hebben regelmatig producten in de aanbieding. Als we een bepaalde actie hebben dan zetten we dat in principe ook op onze Facebookpagina. Maar u kunt de aanbiedingen ook altijd vinden in onze webshop op de aanbiedingspagina. Neem gerust een kijkje!

Sierbestrating online bestellen