Sierbestratingenzo.nl

Laat uw tuin aanleggen door experts!

Vraag een gratis offerte aan next

Nadat het ontwerp gemaakt is zorgen wij ervoor dat uw tuin op een zorgvuldige en vakkundige wijze wordt aangelegd.

Toe aan een nieuwe tuin? Of heeft u hulp nodig bij het leggen van bestelde producten? Beide opdrachten zijn mogelijk. Er wordt gezocht naar passende oplossingen zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Ons team staat altijd voor u klaar om te helpen!

image
image
image
image

1

Schetsen een passend ontwerp

Het is belangrijk om duidelijk te hebben wat u wilt als u een nieuwe tuin zou willen. We maken samen een aantal schetsen om duidelijk te krijgen wat u wilt hebben en wat u van ons verwacht.

2

Zoeken naar de beste oplossingen

Vervolgens gaan we aan de slag voor een ontwerp dat zo goed mogelijk bij uw wensen past. Als er nog dingen zijn die aangepast moeten worden zoeken we naar passende oplossingen, totdat het ontwerp perfect en duidelijk is.

3

Zorgvuldige aanleg van uw nieuwe tuin

Als het ontwerp klaar is, kan het team beginnen met het realiseren van de plannen. Door de kennis en ervaringen kan ons team dit goed en zorgvuldig uitvoeren zodat uw tuin het favoriete plekje wordt.

garden

Ons team staat altijd voor u klaar!

Ons team heeft genoeg kennis en ervaring om goed te kunnen helpen of te begeleiden bij het aanleggen van een nieuwe tuin.

Wij vinden het belangrijk dat klanten worden betrokken tijdens het aanlegproces. Communicatie tussen opdrachtgever en het aanlegteam is voor ons van groot belang.

Als u hulp nodig heeft kunt u ons altijd bereiken via de mail (info@bovendorp-sellis.nl) of bel ons op: 0525 23 40 40.

Opzoek naar
een tuinproduct?